MOVE IT!

Menu & Search

【 母親節 】不如今年我帶你出去玩呀?

May 4, 2017

母親節

就到 母親節 ,正所謂「修身 齊家 治國 平天下」,身就修唔到喇(媽呀減肥好難呀)但家庭點都係最重要。雖然每一日都應該要孝順媽媽,但適逢 母親節 ,不如借呢個機會透露吓你呢隻小鵪𪂹嘅愛意呀。

睇戲

popcorn-1433326_1280

平時我哋去睇戲,媽媽一定會話「嘩!成90蚊張飛,你睇埋我個份」。但你未必知道,爸爸媽媽拍拖嘅年代一定會出去睇下戲跳下舞咁。細個佢地就帶我哋睇戲睇得多,不如今次請吓佢地睇戲呀?

 

野餐

garden-2124757_1280

衰仔衰女成日出去扮文青影相呃like,但又唔帶母親大人去,咁公平咩?嗱嗱嗱,今個 母親節 你要識做呢!幫媽媽影輯文青相,等佢喺facebook度可以炫耀吓呀嘛。

 

送禮仔

gift-1420830_1280

得嗱得嗱,知你工作好忙無時間。實實際際買份禮物俾媽媽is a must,不如今次call埋GOGOVAN叫司機送上樓,驚唔驚喜?意唔意外呀?

 

GOGOVAN

GoGoVan是一個連接用戶和貨車司機的物流平台。用戶通過手機應用程式,30秒便可找到最適合的貨車即時送貨。現在就立即下載。

Related article
8 Gift Ideas for Christmas

8 Gift Ideas for Christmas

Coming to the end of 2017, it marks the most…

【節日限定】8個聖誕節禮物指南

【節日限定】8個聖誕節禮物指南

轉眼間,2017年已到尾聲,也意味著最令人興奮和期待的節日也即將到來。你還在苦惱購買他/她的聖誕禮物嗎?如果你仍然未有任何想法,現在就看看這篇指南,尋找一些靈感。

【 住Hall L】3大難頂Hallmate

【 住Hall L】3大難頂Hallmate

住Hall 的確好開心,因為通頂出街打機又唔會俾呀媽話。 隨時仲可以電梯裡碰著她,死咗嘅小鹿都可以翻生。但一旦遇著極品Hallmate,後果不堪設想…

Leave a Reply

avatar
wpDiscuz
Type your search keyword, and press enter to search