MOVE IT!

Menu & Search

光棍節 的3個重要數字

November 4, 2016

Screen Shot 2016-10-31 at 3.12.24 PM

雙十一(又名 光棍節)呢個大日子,喺近年都變得相當有意義。除咗提醒咗我已經做了廿變年單身狗,呢個節日亦都成為一大商機。

 

光棍節 有咩咁厲害?icon1

上年,於淘實雙11當日嘅交易額高達912億人民幣

 

iocn2

光棍節開始後短短8小時已累積2億張物流訂單

icon3

有一位北京客人更於網購後14分鐘收到一部電視機

呢一切說明,即日貨運已經成為零售業其中一項基本服務,今年11月11日,GoGoVan 作為可靠的物流平台,願意為你提供支援,令你的訂單管理更有效率。

即上 https://www.gogovan.com.hk/ 落單啦!

GOGOVAN

GoGoVan是一個連接用戶和貨車司機的物流平台。用戶通過手機應用程式,30秒便可找到最適合的貨車即時送貨。現在就立即下載。

Related article
8 Gift Ideas for Christmas

8 Gift Ideas for Christmas

Coming to the end of 2017, it marks the most…

【節日限定】8個聖誕節禮物指南

【節日限定】8個聖誕節禮物指南

轉眼間,2017年已到尾聲,也意味著最令人興奮和期待的節日也即將到來。你還在苦惱購買他/她的聖誕禮物嗎?如果你仍然未有任何想法,現在就看看這篇指南,尋找一些靈感。

【 住Hall L】3大難頂Hallmate

【 住Hall L】3大難頂Hallmate

住Hall 的確好開心,因為通頂出街打機又唔會俾呀媽話。 隨時仲可以電梯裡碰著她,死咗嘅小鹿都可以翻生。但一旦遇著極品Hallmate,後果不堪設想…

Leave a Reply

avatar
wpDiscuz
Type your search keyword, and press enter to search